The Hillshore Sitemap
Click Here for Enlarged The Hillshore Sitemap


 

The Hillshore Project Info

 

Project Name:The Hillshore
District:5
Developer:Hillside View Development Pte. Ltd.
Address:290 - 292 Pasir Panjang Road
Tenure:Freehold
Site Area:4,249.6 sqm / 45,742 sqft
Type of Development:Private Condominium
No. Of Units:59
No. of Blocks/Storeys:2 Blocks of 5 Storey Residential Development with Communal Facilities and Basement Carpark
No. Of Carparks:59 car park lots (incl 4 EV lots) and 2 handicap lots
Plot Ratio:1.4
Architect:Park + Associates Pte. Ltd.
Landscape Consultant:SALD Pte. Ltd. (Salad Dressing)
Project Manager:Hong How Projects Pte. Ltd.
C&S:ERSS Consultants Pte. Ltd.
M&E:Delta Crest Pte. Ltd.
Quantity Surveyor:1MH & Associates
Creative:DeepPocket Branding & Design Pte. Ltd.
Facilities:Swimming Pool, Gymnasium, Hillshore Clubhouse, Badminton Court, Play Pool, BBQ Pavilion, Sky Griil, Jacuzzi
Developer Licence:C1450
Project Account No.:Hong Leong Finance Limited for Project A/C No. 101-3003924-9 of Hillside View Development Pte. Ltd.
Expected Date of TOP:30-Jun-27
Expected Date of Legal Completion:30-Jun-30


 

The Hillshore Condo Location Map

 

Hillshore Condo Location Map
Click Here for Enlarged The Hillshore Condo Location Map


 

Luxurious Interior at The Hillshore Condo

 

 

The Hillshore Architect Design

 

 

The new building design combines tall structures with the natural surroundings in a thoughtful way. It’s divided into two parts, with a courtyard in the middle that helps organize things and provides a space for people to gather. This setup not only looks good but also makes sure there’s enough fresh air and natural light everywhere.

The front and back parts of the building, with a brown exterior, give The Hillshore a unique look and help bring together Blocks 1 and 2. The courtyard isn’t just for show—it’s also designed to help with the environment. It lets air flow from the basement to the top, and it’s a nice place for drop-offs. This smart layout ensures a smooth flow of air and creates a welcoming area.

Inside the building, the courtyard turns into a spot for residents to relax and have fun. Overall, the design finds a nice balance between style and practicality, capturing the special feel of The Hillshore while providing a comfortable living space with a focus on simplicity and a great experience.

 


 

Contact Us

  • Do provide us with more information so we can assist better

 


 

Floorplan Layouts

Pricing and Discounts
Make An Appointment to View Showflat

 

The Hillshore

  The Hillshore Condo Logo

Proudly Developed By:

  Developer of The Hillshore - FRX Capital Logo